Miere crema cu afine negre

Afinele negre contin acizi organici, micro și macro elemente, tanini, ulei esențial, fitoncide.

Miere crema cu afine rosii

Afinele rosii nu au nici o contraindicație, prin urmare, utilizarea sa în medicina populară este foarte largă.

Miere crema cu coacaza neagra

Fructe de coacăze negre sunt folosite ca un tonic, ele sunt utile pentru raceli, boli infecțioase, gastrită, ulcer gastric și ulcer duodenal.

Miere crema cu zmeura

Zmeura de mult timp este cunoscută ca un remediu eficient. În primul rând are efecte antipiretice și diaforetice. Zmeura proaspătă este eficientă în tratamentul aterosclerozei, hipertensiunii, colitei, gastritei, scorbutului, anemiei.

Miere crema cu catina

Cea mai largă aplicare de cătină este în medicină. Aceasta întărește pereții vaselor, făcându-le mai puțin permeabili, îmbunătățește metabolismul, are proprietăți antioxidante.

Miere crema cu lapte

Mierea crema cu lapte are menirea de a substitui laptele condensat, avand acelas gust, doar ca in loc de zahar se foloseste mierea si este mult mai sanatos.

Compania Honey-House SRL este o companie creata in 2015, dar istoria producerii mierii porneste din 1978, pe cand bunelul meu pentru prima data a vizitat o prisaca. De atunci aceasta i-a ocupat sufletul. A transmis aceasta dragoste catre fiica sa, care la randul sau mi-a transmis-o si mie. Din 2015 s-a luat decizia de a investi in crearea si dezvoltarea companiei Honey-House SRL

 

Miere poliflora (de flori) – 20g, 250g, 920g

Mierea de flori este caracterizată printr-o diversitate de nuanțe şi proprietăţi. Culoarea acestui soi de miere variază de la transparent la galben - portocaliu, în funcţie de plantele de la care a fost colectat nectarul.

Miere de salcam -250g, 920g

Mierea de salcâm este considerată una dintre cele mai bune, fiind plăcută la gust și cu o aromă delicată. 

Miere de tei – 250g, 920g

Mierea de tei este trecută în categoria celor mai bune soiuri de miere, fiind colectată de albini exclusiv din florile de tei. În formă lichidă aceasta se caracterizează printr-o culoare galben-deschisă şi portocaliu-deschis, cristalizându-se ea devine de o consistență untoasă cristalele având culoarea albă.