Miere crema

Miere crema cu afine negre

Afinele negre contin acizi organici, micro și macro elemente, tanini, ulei esențial, fitoncide.

Miere crema cu afine rosii

Afinele rosii nu au nici o contraindicație, prin urmare, utilizarea sa în medicina populară este foarte largă.

Miere crema cu coacaza neagra

Fructe de coacăze negre sunt folosite ca un tonic, ele sunt utile pentru raceli, boli infecțioase, gastrită, ulcer gastric și ulcer duodenal.

Miere crema cu zmeura

Zmeura de mult timp este cunoscută ca un remediu eficient. În primul rând are efecte antipiretice și diaforetice. Zmeura proaspătă este eficientă în tratamentul aterosclerozei, hipertensiunii, colitei, gastritei, scorbutului, anemiei.

Miere crema cu catina

Cea mai largă aplicare de cătină este în medicină. Aceasta întărește pereții vaselor, făcându-le mai puțin permeabili, îmbunătățește metabolismul, are proprietăți antioxidante.

Miere crema cu lapte

Mierea crema cu lapte are menirea de a substitui laptele condensat, avand acelas gust, doar ca in loc de zahar se foloseste mierea si este mult mai sanatos.

Miere crema după consistentă este asemănătoare cu crema de ciocolată. Acest fapt îi permite să fie uşor extrasă din orice vas si întinsă pe orice suprafaţă. Mierea cremă are un sir de avantaje fată de mierea lichidă:
1. Poate fi recomandată drept un produs de calitate superioară pe parcursul întregului an.
2. Tot timpul se păstrează într-o consistenţă optimă pentru a fi întinsă.
3. După ce este obţinută în formă de cremă, ea contine toate substanţele aromatice, iar după calitate, nu este mai joasă decât mierea proaspăt extrasă din fagure.
4. Ea este deosebit de apreciată de gospodine, asa cum datorită consistentei sale, mierea nu se lipeste de mâini si nu lasă pete pe faţa de masă sau pe haine.
5. Mierea-cremă poate fi întinsă pe pâine într-un strat mai gros decât dulceaţa sau untul, ceea ce ii determina pe copii s-o îndrăgească enorm de mult. Mierea-cremă este un substituibil excelent al cremelor de ciocolată.